Downloads

In uitgeverijen en grafisch ontwerp is Lorem ipsum een ​​plaatsvervangende tekst die vaak wordt gebruikt om de visuele vorm van een document te demonstreren.

Bekijk hier onze informatiekaarten

Het bieden van betrouwbare informatie is één van onze speerpunten. Het hebben van kennis over en inzicht in je astma draagt namelijk bij aan het stabiel houden van je astma. We hebben daarom drie informatiekaarten ontwikkeld die snel en overzichtelijk informatie geven over astma.

placeholder

Hoe herken je ernstig astma?

Is je astmabehandeling optimaal, maar wordt je astma niet stabiel? Dan kan het zijn dat je ernstig astma hebt. Verschillende factoren maken het moeilijk om ernstig astma te herkennen, zowel voor mensen met astma als voor zorgverleners. Dit komt omdat niet iedereen met ernstig astma dezelfde klachten heeft, astmaklachten worden onderschat en omdat de mate van klachten en testresultaten niet altijd overeenkomen. Deze informatiekaart helpt ernstig astma te herkennen en biedt erkenning aan mensen die mogelijk ernstig astma hebben.
placeholder

Hoe stabiel is jouw astma?

Astma die stabiel is geeft weinig klachten en heeft weinig invloed op je leven. Voor het stabiel houden van je astma, is het belangrijk dat je je klachten herkent en dat je weet wat je moet doen bij welke klachten. Het kan lastig zijn om je astmaklachten te herkennen. Soms wen je aan je klachten of heb je het gevoel dat ze erbij horen. Het is dan lastig om op tijd aan de bel te trekken bij je zorgverlener. Deze informatiekaart is een hulpmiddel om je astmaklachten beter te leren herkennen en erkennen en helpt je beslissen wanneer je contact met je zorgverlener op moet nemen.

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma.