Lees voor
Algemeen | 2 sep 2022

Help jij mee? vragenlijst kinderen met astma

Veel kinderen hebben een longziekte, ontwikkelen luchtwegklachten of krijgen te maken met beschadigde longen. En dit aantal kinderen stijgt. Onze Westerse leefstijl, klimaatverandering en luchtvervuiling...
nieuwsfoto
Veel kinderen hebben een longziekte, ontwikkelen luchtwegklachten of krijgen te maken met beschadigde longen. En dit aantal kinderen stijgt.
Onze Westerse leefstijl, klimaatverandering en luchtvervuiling spelen daar mogelijk een rol in. De urgentie voor kinderen, astma, allergie en luchtwegklachten ontbreekt echter. Er is veel onbekendheid over dit probleem, veel kinderen blijven onder de radar en de zorg voor deze kinderen is onvoldoende gestroomlijnd.
Om zichtbaar te maken waar de kinderen zelf tegenaan lopen en hoe ze het leven met astma ervaren willen we graag hun mening ook horen. Hiervoor hebben we een vragenlijst opgesteld voor 2 leeftijdsgroepen.
Wil je ons helpen door het beantwoorden van een paar vragen over je astma en jouw ervaringen?
De vragenlijst kan je zelf invullen of vraag hulp van je ouders. De vragenlijst staat open van 1 – 22 september 2022.
Dank je wel
Projectteam kinderen met astma
astmaVereniging Nederland en Davos & Long Alliantie Nederland

Laatste nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws over (leven met) astma en onze vereniging. Wekelijks plaatsen wij hier nieuwe items!

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma.