Bestuursleden

Ons bestuur bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers. Of zij nu als (familie van een) patiënt of uit professioneel oogpunt kennis hebben gemaakt met de vereniging, persoonlijk betrokken zijn zij allen.

Meer over de bestuursleden

Vrijwilligers

De Vereniging beschikt over een groep enthousiaste vrijwilligers die grotendeels uit ervaringsdeskundigen bestaat. Zij zijn samen met het bestuur – wat ook uit vrijwilligers bestaat – verantwoordelijk voor alle activiteiten. De VND is een vereniging vóór en dóór mensen met (ernstig) astma. Dit maakt dat we zijn uitgegroeid tot een belangrijke gesprekspartner in “astmaland”. De vereniging kent veel verschillende werkgroepen.

Meer over vrijwilligers

CBF erkenningspaspoort

Wat is de Erkenning?

De Erkenning is het keurmerk voor goede doelen dat door het CBF, Toezichthouder Goede Doelen wordt uitgegeven. Met de Erkenning laten organisaties zien dat ze voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Voor grotere organisaties gelden uiteraard andere eisen dan voor kleinere. Maar liefst 4,2 miljard euro aan geefgeld staat onder toezicht van het CBF. Aan een Erkend Goed Doel kun je gerust geven omdat je ervan uit kunt gaan dat de organisatie daadwerkelijk bijdraagt aan een betere wereld, zorgvuldig omgaat met elke euro, verantwoording aflegt en zich onafhankelijk laat controleren.

Transparantie in één oogopslag: Het CBF-Erkenningspaspoort

Het CBF-Erkenningspaspoort toont op een eenduidige en neutrale wijze de belangrijkste informatie van een Erkend Goed Doel. Transparantie in één oogopslag dus. Het paspoort bevat zowel kwalitatieve informatie over de doelstelling en activiteiten van de organisatie als financiële kengetallen. Deze laatste zijn door het CBF gevalideerd. Via deze banner kun je ons CBF-Erkenningspaspoort bekijken.

Lid worden?

Voor 25 euro per jaar bent u al lid van de astmaVereniging Nederland en Davos. Uw bijdrage zal
volledig ingezet worden voor de doelstellingen en activiteiten van de vereniging.

Lid worden

Ontvang de nieuwsbrief