Webinars

Een aantal keer per jaar organiseert astmaVereniging Nederland en Davos webinars over uiteenlopende thema’s in relatie tot (ernstig) astma.

Schrijf je hier in!

Webinars van astmaVereniging Nederland en Davos

Het overdragen van actuele en betrouwbare kennis op het gebied van leven met (ernstig) astma is een van onze prioriteiten als astmaVereniging Nederland en Davos. Daarom organiseren wij een aantal keer per jaar webinars over uiteenlopende thema’s in relatie tot (ernstig) astma. Voor een webinar nodigen wij professionals en ervaringsdeskundigen uit als sprekers die meer informatie kunnen geven over het thema van dat webinar. Voorafgaand kan je jouw vragen al stellen voor de sprekers, maar ook tijdens het webinar is er ruimte tot het stellen van vragen.

Op dit moment is er nog geen nieuw webinar gepland. Blijf op de hoogte van aankomende webinars door het onderstaande formulier in te vullen.

Alle webinars

De webinar werkgroep

Het overdragen van actuele en betrouwbare kennis op het gebied van leven met (ernstig) astma is een van onze prioriteiten als astmaVereniging. Daarom organiseren wij regelmatig webinars. De vrijwilligers van de webinar werkgroep onderzoeken aan welke thema’s behoefte is, stellen de inhoud van de webinars samen, nodigen de sprekers uit en verzorgen de uitzending van de webinars.

Blijf op de hoogte van nieuwe webinars