Lees voor
Algemeen | 16 dec 2019

Help je mee om levens te redden? Deel dan je ervaringsverhaal met ons!

Het Nederlands Astmacentrum in Davos is in ruim een eeuw letterlijk het laatste redmiddel geweest voor honderden Nederlanders. Met het negatieve advies van het Nederlands...
nieuwsfoto

Het Nederlands Astmacentrum in Davos is in ruim een eeuw letterlijk het laatste redmiddel geweest voor honderden Nederlanders. Met het negatieve advies van het Nederlands Zorginstituut om opnames in het Hooggebergte niet meer te vergoeden, dreigt deze mogelijkheid te vervallen. Juist nu is ieders hulp dan ook letterlijk van levensbelang.

Wat kunt u doen:

Teken de petitie van Danny Snoek:
Petitie

Deel uw ervaringsverhaal op social media. Bijvoorbeeld op Linkedin of facebook.

Van de Social Media kanalen is LinkedIn het meest krachtige kanaal, daar dit als het ware een zakelijke Facebook is. Vandaar dat wij iedereen met een LinkedIn account oproepen om de berichten van longartsen Sander de Hosson, Davis Prins en berichtgeving van Zorginstituut Nederland op hun LinkedIn pagina zo veel mogelijk te delen en daarbij je connecties te vragen deze weer verder te delen. Belangrijk! Benoem daarin de tags #Zorginstituut, #Brunobruins #sjaakwijma en #hugodejonge.

Plaats daarnaast, indien je dit kan en wil, ook een persoonlijke reactie onder de berichten van deze 2 longartsen EN het bericht van het Zorginstituut zelf, om het verhaal kracht bij te zetten.

Hierbij de links naar de berichten van de longartsen en het Zorginstituut:
Longarts Sander de Hosson

Longarts David Prins

Zorginstituut

FACEBOOK/INSTAGRAM/TWITTER
Nu de media onze noodkreet nog niet genoeg aandacht geeft is het goed (indien je ertoe in staat bent) om je persoonlijke verhaal en vooral wat dit besluit met je doet te delen op al je eigen Social mediakanalen (Facebook, LinkedIn, Instagram, twitter) .Ook hierin is het goed om #zorginstituut #BrunoBruins #sjaakwijma toe te voegen in je bericht.
Dit kan uiteraard gedaan worden door iemand met de diagnose ernstig astma, maar ook een naaste, mantelzorger of zorgverlener.

Laatste nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws over (leven met) astma en onze vereniging. Wekelijks plaatsen wij hier nieuwe items!

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma.