Lees voor
Algemeen | 14 nov 2023

Meld je aan voor het webinar astma en je zorgverlener

Astma en het gesprek met je zorgverlener. Het kan best lastig zijn om het gesprek met je zorgverlener aan te gaan.
nieuwsfoto

Astma en het gesprek met je zorgverlener

Het kan best lastig zijn om het gesprek met je zorgverlener aan te gaan. Je kunt je hierover onzeker voelen. Dit kan gevoelens oproepen van onmacht, frustratie, verdriet en onzekerheid. Hierdoor voel je je misschien ongehoord. Voor een optimale behandeling en het stabiel houden van je astma is een goede samenwerking met je zorgverlener belangrijk! Eerlijk vertellen hoe het met je gaat en wat je wensen en behoeften zijn, maar hoe..? In dit webinar helpen we je hiermee door dit bespreekbaar te maken.

Ervaringsdeskundigen Esther van der Roest en Channa van Opstal gaan hierover in gesprek met Els Weersink, longarts Amsterdam UMC en Irene van de Weerdt, kaderhuisarts astma&COPD CAHAG. Het mag duidelijk zijn dat we zeer blij zijn met deze tafelgasten en met Ger Smit, die het gesprek tijdens dit webinar zal leiden.

Meld je hier aan

Laatste nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws over (leven met) astma en onze vereniging. Wekelijks plaatsen wij hier nieuwe items!

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma.