Lees voor
Algemeen | 22 dec 2022

Oproep deelname vragenlijst werkgroep Uitkomstgerichte Zorg van Zorginstituut.

De werkgroep ‘Uitkomstgerichte zorg kinderen met astma’ onder leiding van het Zorginstituut Nederland wil graag weten op welke momenten het voor jou belangrijk is om...
nieuwsfoto

Ben jij onder de 18 en heb je astma? Of heeft een van je kinderen astma en is hij/zij onder de 18? Help ons met je antwoorden via deze vragenlijst.

De werkgroep ‘Uitkomstgerichte zorg kinderen met astma’ onder leiding van het Zorginstituut Nederland wil graag weten op welke momenten het voor jou belangrijk is om samen met je zorgverlener (arts, specialist, verpleegkundige, praktijkondersteuner) te spreken over welke behandeling het beste bij je persoonlijke voorkeur en situatie past.
De VND is actief betrokken bij deze werkgroep.

We zijn benieuwd welke informatie voor kinderen met astma (van 6 tot/met 18 jaar) belangrijk is om een keuze in de behandeling te maken. We horen graag je mening.

Open hier de vragenlijst.

De vragenlijst bestaat uit 13 vragen en kost maximaal 10 minuten.
De vragenlijst is in te vullen vanaf 22 december 2022 tot/met 7 januari 2023.

Voor vragen over Uitkomstgerichte zorg en de vragenlijst kun je per mail terecht bij Oscar ’t Hart: ohart@zinl.nl

Alvast bedankt voor het invullen van de vragenlijst.

Laatste nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws over (leven met) astma en onze vereniging. Wekelijks plaatsen wij hier nieuwe items!

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma.