Lees voor
Algemeen | 12 apr 2022

De cliniClowns hebben een nieuwe app

Online plezier op de CliniClowns App
nieuwsfoto

Als CliniClowns doen we er alles aan om zieke kinderen en kinderen met een (verstandelijke) beperking afleiding en plezier te brengen. Niet alleen als we op bezoek zijn in de zorginstellingen zijn, maar wanneer kinderen daar behoefte aan hebben. Bijvoorbeeld tijdens het vele wachten in het ziekenhuis of langdurige behandelingen, zoals dialyse of chemokuur, en voor kinderen die thuis zitten. Even geen zorgen, maar een moment van ontspanning en een glimlach! Daarom organiseren we doordeweeks iedere dag online activiteiten op de CliniClowns App.

Iedere werkdag zijn er clowns online waarmee kinderen kunnen videobellen. Zij voelen precies aan waar het kind behoefte aan heeft en nemen hem of haar helemaal mee in het (improvisatie)spel via het scherm. Zo kunnen kinderen op hun eigen manier meedoen, maar houden ze altijd de controle. Het videobellen kan ook op afspraak plaatsvinden; zo kan elk kind zijn favoriete clown ontmoeten op de dag en tijdstip dat het hem of haar uitkomt! Als de clowns even niet online zijn om te videobellen, kunnen de kinderen meer dan 50 CliniClowns-filmpjes bekijken. Kortom: er is altijd iets te doen!

Aanmelden voor de CliniClowns App
Aanmelden is gemakkelijk. Het enige wat ouders hoeven te doen is de CliniClowns App te downloaden op hun telefoon of tablet via de App Store of Google Play. Even registreren en videobellen kan direct.

Laatste nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws over (leven met) astma en onze vereniging. Wekelijks plaatsen wij hier nieuwe items!

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma.