Lees voor
Algemeen | 18 mei 2019

Heeft u één minuutje tijd?

Het Longfonds wil graag, in samenwerking met de longfibrose patiëntenvereniging, de Stichting pulmonale hypertensie en de Vereniging Nederland Davos, mensen met een longziekte goed informeren...
nieuwsfoto

Heeft u één minuutje tijd?

 

Het Longfonds wil graag, in samenwerking met de longfibrose patiëntenvereniging, de Stichting pulmonale hypertensie en de Vereniging Nederland Davos, mensen met een longziekte goed informeren en de gelegenheid bieden om anderen te ontmoeten en van elkaar of van deskundigen uit de zorg te leren. Het Longfonds wil er ook zijn voor mensen met een zeldzame longziekte, zoals alpha-1, BE, ernstig astma, sarcoïdose, pulmonale hypertensie of longfibrose en zoeken daarom ook de samenwerking op met de andere patiëntenorganisaties.

 

Wij willen onderzoeken of u behoefte heeft aan een speciale bijeenkomst over zeldzame longziekten. Wilt u daarom een korte vragenlijst invullen? Dat neemt slechts één minuutje tijd in beslag.

 

 

Hartelijk dank!

Laatste nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws over (leven met) astma en onze vereniging. Wekelijks plaatsen wij hier nieuwe items!

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma.