Lees voor

Lotte Boogaard (mevrouw C.G.J. Boogaard)

Penningmeester sinds 24 juni 2023.

Lotte Boogaard: “Ik heb economie gestudeerd en ben sinds 15 jaar werkzaam bij Robeco in diverse marketingfuncties. Daarnaast ben ik moeder van een 4-jarige zoon en hou ik van in de natuur zijn, koken en lezen.

Ik kom op adem… “van buiten zijn in de natuur. Wandelen, fietsen, rennen. Liefst aan zee.”

Aandachtsgebied

Penningmeester

Lotte Boogaard: “Als penningmeester bij de VND ga ik ervoor zorgen dat de VND genoeg financiële middelen heeft om de projecten die ze wil doen ook daadwerkelijk te kunnen doen. Daarbij is het mij taak te bewaken dat er niet meer uitgaven zijn dan inkomsten. Ook zorg ik ervoor dat de financiën in lijn blijven met de eisen van de ANBI-status en CBF-erkenning. Ik zal mij bezig gaan houden met het maken van de begroting en het laten opstellen van de jaarrekening. Daarnaast zal ik er natuurlijk voor zorgen dat budgetten niet overschreden worden. Maar ik wil ook gaan kijken naar hoe we als VND nieuwe financieringsstromen kunnen binnenhalen om nog meer projecten te kunnen realiseren.”

Waarom bestuurslid bij astmaVereniging Nederland en Davos?

Lotte Boogaard: “Ik vind het belangrijk niet alleen commercieel bezig te zijn. Ik weet zelf hoe het is om een chronische ziekte te hebben, wat dat betekent in je leven en hoe je daar anderen mee kunt helpen. Actief zijn voor mensen die zelf minder kunnen door hun ziekte is heel waardevol. Het je kunnen inleven in wat zij meemaken en proberen te helpen maakt het voor mij de moeite waard.”

De astmazorg in de toekomst

Lotte Boogaard: “Allereerst vind ik het belangrijk dat er genoeg middelen zijn om waardevolle projecten te doen met de VND. Verder vind ik het belangrijk dat de stem van degene die (ernstig) astma heeft gehoord blijft worden. Daarvoor moeten mensen met astma zich kunnen informeren en samen kunnen werken met hun artsen aan een zo goed mogelijk behandelplan.”

Saar van Nederveen

Bestuurslid

Saar van Nederveen heeft als lid van ons bestuur het aandachtsgebied Ernstig astma bij volwassen. Op die manier kan ze haar kennis en ervaring als arts op een andere manier inzetten om een bijdrage te leveren aan de zorg voor mensen met astma.

Lees meer

Anne van Tilburg

Bestuurslid

Anne van Tilburg is samen met Elselien de Zaaijer verantwoordelijk voor PR en communicatie en voor het vrijwilligersbeleid. Haar kennis en ervaring zet ze graag in om samen met onze vrijwilligers (ernstig) astma nog meer bekendheid te geven.

Lees meer

Elselien de Zaaijer

PR & Communicatie en Vrijwilligersbeleid

Elselien de Zaaijer is als bestuurslid binnen onze vereniging verantwoordelijk voor PR & Communicatie en voor het Vrijwilligersbeleid. Haar werk- en levenservaring zet ze in om samen met onze vrijwilligers op te komen voor mensen met (ernstig) astma.

Lees meer

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma.