Lees voor
Algemeen | 19 dec 2019

Spoeddebat vanavond om 18:30 in de Tweede Kamer

Spoeddebat vanavond om 18:30
nieuwsfoto

Dankzij jullie brieven en inzet is het gelukt! Er volgt VANDAAG een openbaar debat over de hooggebergtebehandeling voor mensen met ernstig astma. 9 politieke partijen hebben gestemd voor het houden van een spoeddebat!

Het debat staat ingepland van 18:30 – 20:30u! De link naar het debat treffen jullie hier: Tweede Kamer

Het debat is openbaar – dat betekent dat er plekken in de zaal zijn voor diegenen die het debat live willen volgen. Het zal plaatsvinden in de Thorbeckezaal en dat is qua commissiezalen één van de grotere. Het is zeker van toegevoegde waarde als de publieke tribune vol zit. We doen nogmaals een beroep op jullie om hierbij aanwezig te zijn als je het nog kunt opbrengen. Deze oproep zal ook gaan naar de betrokken longartsen.

Dus wederom hoe meer mensen aanwezig, hoe zichtbaarder de urgentie is!

LET OP: als je aanwezig wilt en kunt zijn, dan dien je je van te voren aan te melden via de website van Tweede Kamer klik hier.

Het debat is ook digitaal te volgen voor de mensen die de tocht richting Den Haag niet kunnen maken klik hier.

KOMT ALLEN!

Met vriendelijke groet,

Marjo Poulissen-Erinkveld
Projectleider Zorg (Longfonds & VND)

Laatste nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws over (leven met) astma en onze vereniging. Wekelijks plaatsen wij hier nieuwe items!

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma.