Lees voor
Algemeen | 26 aug 2021

VND-lid met astma en osteoporose gezocht!

Je zult wel denken wat een bijzondere oproep! In ons Reactie! magazine zijn we bezig met een serie over comorbiditeit. Zo kon je in het...
nieuwsfoto

Je zult wel denken wat een bijzondere oproep! In ons Reactie! magazine zijn we bezig met een serie over comorbiditeit. Zo kon je in het mei nummer lezen over astma en de gevolgen van corticosteroïdengebruik in relatie tot het functioneren van de bijnieren. Wij vinden het belangrijk om hier aandacht aan te besteden zodat je zelf alert wordt op signalen naast het hebben van (ernstig) astma.

In het komende nummer willen we het gaan hebben over astma en osteoporose. We willen de specialist aan het woord laten, tips en tricks delen van de osteoporosevereniging maar ook graag een ervaringsverhaal publiceren.

Heb jij astma en osteoporose en wil je jouw ervaring hierover delen met de andere lezers? Mail dan naar: Monique (info@nederland-davos.nl).

Laatste nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws over (leven met) astma en onze vereniging. Wekelijks plaatsen wij hier nieuwe items!

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma.