Lees voor
Algemeen | 4 nov 2022

Webinar WieWatWajong: Geen arbeidsvermogen, wat kan er wel?

Op 16 november 2022 organiseert Ieder(in) een webinar over de Wajong en geen arbeidsvermogen. We gaan het hebben over wat dat nou precies betekent: geen...
nieuwsfoto

Op 16 november 2022 organiseert Ieder(in) een webinar over de Wajong en geen arbeidsvermogen. We gaan het hebben over wat dat nou precies betekent: geen arbeidsvermogen. Wat betekent dat voor je toekomstperspectief? In hoeverre zit je vast aan dat labeltje? Werkt het stigmatiserend? En vooral…wat kan nog wel? Kan je nog studeren bijvoorbeeld? Een beetje bijverdienen? Hoe zit dat met een dagbesteding? Of vrijwilligerswerk?

Als je een uitkering aanvraagt en je krijgt te horen dat je geen arbeidsvermogen hebt, dan kom je terecht in de Wajong 2015. Iemand die daar alles vanaf weet is Jelle Bosch. Hij zal zijn kennis en expertise op dit vakgebied met jullie delen. De webinar begint om 19:30 via Zoom.

Hieronder kan je je aanmelden voor de WieWatWajong webinar Wajong en geen arbeidsvermogen. Heb je vragen en/of opmerkingen? Mail dan naar wajong@iederin.nl.

Aanmelden kan  hier

Bron; Iederin.NL

 

Laatste nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws over (leven met) astma en onze vereniging. Wekelijks plaatsen wij hier nieuwe items!

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma.