Lees voor
Algemeen | 13 mei 2022

Cadeautjes gevraagd….

Als je jarig bent of een jubileum viert ontvang je soms cadeautjes.
nieuwsfoto

Als je jarig bent of een jubileum viert ontvang je soms cadeautjes.
Het bestuur van de VND heeft al enige mooie felicitatiewensen ontvangen, taart gekregen en er zijn (door leden) extra donaties gedaan. Waarvoor hartelijk dank, want die donaties gebruikt de VND weer om een mooi project te kunnen realiseren!

Wij willen nog zo graag veel meer cadeautjes…

Als wij jullie 14 mei treffen zouden we ook graag van jullie een cadeautje willen ontvangen. En nee; niets tastbaars of iets dat geld kost. Wij zouden heel graag willen horen wat jullie in de toekomst gerealiseerd willen zien. Wat is jullie wens? Wat kan de VND voor jullie oppakken en uitwerken?

De VND heeft de afgelopen jaren al veel wensen en ideeën van leden opgepakt en uitgewerkt zoals bv de animatiefilms, Webinars, de Nieuwsbrief, de werkgroep “Astma & Zwangerschap”, verbeteringen aan de website, Instagram, Vlogs en nog veel meer.

En nee…niet hieronder schrijven maar neem je idee mee naar Utrecht en vertel het ons daar!

Laatste nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws over (leven met) astma en onze vereniging. Wekelijks plaatsen wij hier nieuwe items!

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma.