Lees voor
Algemeen | 20 jun 2020

De Vereniging Nederland-Davos (VND) is in 2019 enorm actief geweest.

De Vereniging Nederland-Davos (VND) is in 2019 enorm actief geweest. Veel activiteiten heeft u via social media of anderszins kunnen volgen.  
nieuwsfoto

De Vereniging Nederland-Davos (VND) is in 2019 enorm actief geweest. Veel activiteiten heeft u via social media of anderszins kunnen volgen. Denk hierbij aan onze animatiefilms, de vele nieuwsberichten op de website, de nieuwsbrieven en onze magazines Reactie!, de facebook berichten en zeker niet te vergeten het prachtige boek ‘Gezichten achter ernstig astma”. Ook onze inzet voor behoud van de klinische longrevalidatie in het Nederlands Astmacentrum Davos. Maar niet alle activiteiten die wij doen zijn even zichtbaar. Onze inbreng in de richtlijn herziening ernstig astma NVALT, de verkenning in het zorgveld ernstig astma en op initiatief van de VND de start van de werkgroep fysiotherapie en astma zijn hier maar enkele voorbeelden van.

Neemt u eens de tijd en lees het activiteitenverslag 2019 op uw gemak door. Naast dat u dan weer geïnformeerd bent waar de VND mee bezig is en hoe de VND ook uw belangen behartigt door (ernstig) astma een gezicht te geven. Kunt u tevens een aantal mooie uitspraken lezen uit onze BN ‘er campagne.

 

Activiteitenverslag VND 2019

Laatste nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws over (leven met) astma en onze vereniging. Wekelijks plaatsen wij hier nieuwe items!

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma.