Lid worden

Hier lees je alles over het lidmaatschap van de VND en kun je direct lid worden.

Door lid te worden van astmaVereniging Nederland en Davos draag je bij aan de versterking van onze vereniging en ondersteun je ons doel: de behartiging van de belangen van álle mensen met (ernstig) astma. Als patiëntenvereniging zetten wij ons in voor de verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met (ernstig) astma, de toegankelijkheid van zorg op maat en betrouwbare informatie voor mensen met (ernstig) astma en hun omgeving. Daarnaast willen wij zorgen voor (h)erkenning van (ernstig) astma en willen wij een gezicht geven aan de mensen achter de ziekte. Dit doen wij bijvoorbeeld door het geven van voorlichting en het informeren van leden via onze website, nieuwsbrief, Facebook– en Instagrampagina en ons magazine ”Reactie!” Ook de door ons gemaakte animatiefilms en vlogs over diverse thema’s rondom leven met (ernstig) astma dragen daaraan bij (o.a. over energieverdeling, thuis bewegen en astma & zwangerschap). Tevens bieden wij graag een platform waar een ieder zich vrij voelt om zijn of haar ervaringen en kennis te delen. Dit kan online, maar ook bijvoorbeeld op onze jaarlijkse ledendag.

De contributie voor een lidmaatschap bedraagt minimaal € 25,- per jaar. Er zijn zorgverzekeraars die via de aanvullende polis de contributie voor lidmaatschap van een patiëntenvereniging vergoeden. Een overzicht van de betreffende verzekeraars en polissen vindt je hier. Let op: dit kan per jaar verschillen. Wij passen dit overzicht ieder jaar in december aan, zodra alle polissen bij ons bekend zijn. De algemene voorwaarden voor een lidmaatschap van astmaVereniging Nederland en Davos vindt je hier.

Wordt je lid dan:

  • Krijg je een welkomstpakket met daarin de voorgaande editie van ons magazine Reactie! en één van onze informatiekaarten
  • Ontvang je twee keer per jaar Reactie! Magazine thuis
  • Krijg je toegang tot onze ledenlogin
  • Ontvang je jaarlijks een uitnodiging voor onze Ledendag
  • En draag je bij aan het behartigen van de belangen van álle mensen met (ernstig) astma

Lid worden? Vul dan nu onderstaand formulier in. Na het invullen van dit formulier ontvang je binnen drie werkdagen een mail met daarin de factuur voor het lidmaatschap en een incassoformulier. Na ontvangst van de betaling of het ingevulde incassoformulier, sturen we het welkomstpakket naar je op.

Lid worden

  • DD slash MM slash JJJJ

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma.