Help elkaar

Bij de astmaVereniging Nederland en Davos helpen we elkaar graag! We doen dit op drie manieren: Onder de FAQ-knop vindt u antwoord op alle veelgestelde vragen, door middel van de link ‘VND-specialist’ kunt u uw persoonlijke vragen stellen en hieronder vindt u de rubriek ‘Help elkaar’.

Help elkaar

Wilt u graag naar de ledendag van de vereniging maar heeft u geen vervoer? Bent u geïnteresseerd in de ervaringen van andere mensen met (ernstig) astma met een elektrische fiets? Of gaat u naar Davos en heeft u nog een plekje over voor een pakketje?  Leden van de vereniging denken heel graag met elkaar mee! Door op de knop ‘ onderwerp toevoegen’ te klikken kunt u een nieuwe oproep plaatsen met daarin uw vraag. U kunt een dienst of spullen aanbieden, of juist om hulp vragen. Ziet u een item waar u graag op wilt reageren dan kan dit door onderaan de pagina op de blauwe button ‘reactie plaatsen’ te klikken. We hopen op deze manier gemakkelijk kennis, diensten en spullen met elkaar te kunnen delen. We kunnen ons goed in elkaars situatie verplaatsen, dus: help elkaar!

Onderwerpen

Onderwerp toevoegen

Komt u naar de Ledendag op 23 juni 2018 in Nieuwegein? GEZELLIG! Heeft u nog een plekje over in de auto en bent u bereid een andere geïnteresseerde onderweg op te pikken? Laat hieronder weten waarvandaan u vertrekt en waar u iemand zou kunnen ophalen.

2reacties
Monique Ruegg | 23 mei 2018

Voor een lid, wonende in Den Haag, ben ik op zoek naar iemand die uit omgeving Den Haag. Een ledendag zonder dit lid zou geen echte ledendag zijn. Dus mocht iemand uit Den Haag of omgeving komen met de auto en iemand mee kunnen nemen neem dan vooral contact met mij op (kantoor VND).

2reacties
Rachel Schelleman | 12 mei 2018

Ik ga zelf met valys maar kan gratis 1 iemand mee nemen en nog 2 personen voor €21,20 per persoon heen en terug. We vertrekken dan bij mij voor de deur, worden voor de deur van het congres centrum afgezet en op de terugweg weer andersom. Ik woon in Ermelo.

Reactie plaatsen

VND Specialist

In contact komen of hulp nodig van een ervarings- deskundige?

Durf te vragen

FAQ

Een (waarschijnlijk) veel voorkomende vraag?

FAQ

Ontvang de nieuwsbrief