Lees voor
Algemeen | 8 okt 2018

Publieksavond Dag dokter…

Dag dokter… Is de dokter straks digitaal? Publieksavond maandag 29 oktober 2018, 19.00 – 21.30 uur Auditorium Radboudumc, Geert Grooteplein 15, NIjmegen  Toegang gratis.Digitaal is...
nieuwsfoto

Laat u in de avond ‘Dag dokter…’ bijpraten over de digitale veranderingen in de gezondheidszorg. Onderzoeker Tom van de Belt vertelt hoe mensen steeds vaker hun eigen gezondheid in de gaten houden met slimme apparaatjes en waarom het zo belangrijk is dat ze hun gegevens delen voor wetenschappelijk onderzoek. Gynaecoloog Joris van Drongelen laat zien hoe zwangere vrouwen via een app informatie kunnen delen met hun verloskundige. En huisarts Henk Schers verkent een toekomst waarin patiënten 24/7 hun digitale doktersassistent kunnen raadplegen. De avond wordt in goede banen geleid door Bart Kiemeney, directeur van het Radboud Institute for Health Sciences.

Sprekers

Tom van de Belt is biomedisch wetenschapper met een passie voor het helpen van patiënten, zorgverleners en onderzoekers met innovatieve digitale oplossingen.
Joris van Drongelen is gynaecoloog en gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van zwangere vrouwen, vooral bij gecompliceerde zwangerschappen.
Henk Schers is huisarts in Nijmegen-Lent en werkt daarnaast als wetenschappelijk onderzoeker bij het Radboudumc.
Bart Kiemeney is hoogleraar epidemiologie van kanker en is sinds 2012 wetenschappelijk directeur van het Radboud Institute for Health Sciences.

Programma

19.00 – 19.30 uur               inloop
19.30 – 21.00 uur               programma
21.00 – 21.30 uur               napraten met een drankje

Toegang is gratis, graag aanmelden via www.radboudumc.nl/publieksavond

Dag dokter’ wordt georganiseerd door het Radboud Institute for Health Sciences, een van de onderzoeksinstituten van het Radboudumc. Onderzoekers van het Radboud Institute for Health Sciences dragen bij aan werkende en toepasbare innovaties in de gezondheidszorg.

Laatste nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws over (leven met) astma en onze vereniging. Wekelijks plaatsen wij hier nieuwe items!

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma.