Lees voor
Vacature | 3 mrt 2023

Vacature werkgroep Jong

astmaVereniging Nederland en Davos zet zich de komende jaren in het bijzonder in voor kinderen en jongeren met (ernstig) astma. Deze groep astmapatiënten wordt vaak...
nieuwsfoto

astmaVereniging Nederland en Davos zet zich de komende jaren in het bijzonder in voor kinderen en jongeren met (ernstig) astma. Deze groep astmapatiënten wordt vaak vergeten. Daarom willen we onze website aanpassen en aanvullen met meer (medisch) inhoudelijke informatie, video’s, tips & tricks en ervaringsverhalen. De werkgroep Jong vergadert +/- 1x per maand online. Tijdens die vergaderingen wordt besproken welke thema’s er als eerst aangepakt gaan worden. Vervolgens worden de taken verdeeld. Ieder lid schrijft een stuk tekst of creëert content. Tijdens de volgende vergadering worden de teksten en content met elkaar besproken, waarna ze op de website of op onze social media gepubliceerd worden.

 

Het schrijven van teksten en creëren van content voor kinderen en jongeren kunnen we niet alleen. Dus zoeken we jou! We zoeken iemand die:

  • tussen de 18 en 35 jaar is.
  • goed kan schrijven (NL) of goed is in het maken van video’s en andere content.
  • voor ons wil vloggen en TikTok video’s wil maken (tussen de 14-21 jaar)
  • tussen de 12-18 jaar is en graag met ons mee wil denken.
  • minimaal 4 uur per maand beschikbaar is.
  • lid is van de VND of bereidt is lid te worden.
  • zich graag inzet voor kinderen en jongeren met (ernstig) astma

Je hoeft zelf geen astma te hebben om vrijwilliger te worden voor de werkgroep Jong, maar het is wel een pré als je het hebt.

Ben jij degene die wij zoeken voor de werkgroep Jong, dan horen we graag van je via het formulier!

Laatste nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws over (leven met) astma en onze vereniging. Wekelijks plaatsen wij hier nieuwe items!

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma.