Lees voor
Algemeen | 10 jun 2020

VND trots op de CBF erkenning!

Het CBF toetst de goede doel organisaties, zoals de VND, op strenge kwaliteitseisen. Hiermee kan een organisatie een CBF logo dragen en daarmee laten zien...
nieuwsfoto

Het CBF toetst de goede doel organisaties, zoals de VND, op strenge kwaliteitseisen. Hiermee kan een organisatie een CBF logo dragen en daarmee laten zien dat ze een betrouwbaar Erkend Goed Doel zijn.

De VND heeft zich aangemeld voor deze toetsing. Na een screeningstraject en een bespreking met de toezichthouder CBF, hebben we de erkenning gekregen. Hier zijn we enorm trots op, omdat we hiermee kunnen laten zien dat we als organisatie alles goed op orde hebben en transparant zijn over onder ander het beleid, jaarverslagen en de financiën.

Met deze erkenning mogen wij het “Erkend Goed Doel”-logo dragen. Dit logo is een beschermd beeldmerk. Hiermee kunnen we aan iedereen laten zien dat we herkenbaar en vindbaar zijn.

We hebben een erkenningspaspoort en we zijn opgenomen in het register van CBF. Iedereen die dit register raadpleegt ( https://www.cbf.nl/register-goede-doelen/filter(charity-VND), weet dat wij onze zaken op orde hebben en mensen weten dat ze met een gerust hart donateur kunnen worden.

Momenteel zijn er 614 Erkende Goede Doelen en daar is de VND er nu één van!

Naast de VND zijn er nog 3 andere toegevoegd aan deze lijst, klik hier

Laatste nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws over (leven met) astma en onze vereniging. Wekelijks plaatsen wij hier nieuwe items!

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma.