Lees voor
Algemeen | 8 apr 2020

Vragenlijst Coronavirus: welke gevolgen heeft dit voor jouw kind?

Het Coronavirus vormt het gesprek van de dag. Iedereen heeft ermee te maken, hoewel de effecten voor de een minder ingrijpend zullen zijn dan voor...
nieuwsfoto

Had jouw kind een afspraak voor een onderzoek of operatie en is deze nu uitgesteld? Wat betekent dit? Heeft je kind een kwetsbare gezondheid en maak je je zorgen dat je behandeling of onderzoek wordt uitgesteld? Heeft uw kind een chronische ziekte en of beperking? Is de dagbesteding of het verpleging kinderdagverblijf gesloten of wilt u uw kind hier nu zelf niet naar toe brengen? Wat betekent het coronavirus dan nu voor uw gezin?

Stichting Kind en Ziekenhuis is als patiëntenorganisatie geïnteresseerd in deze informatie omdat het inzicht geeft waar uitdagingen liggen die wij met de politiek en andere relevante partijen kunnen oppakken. De resultaten zullen wij delen via onze sociale media kanalen en nieuwsbrief.

Alvast bedankt voor het meewerken. U kunt de link ook doorsturen aan andere gezinnen in uw omgeving.

Link naar de vragenlijst: vragenlijst.dezorgvraag.nl/uitstelzorg

Laatste nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws over (leven met) astma en onze vereniging. Wekelijks plaatsen wij hier nieuwe items!

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma.