Webinar Astma & Leefomgeving

In deze webinar leggen we het vergrootglas op je leefomgeving met uitgebreide informatie en praktische tips om je leefomgeving te verbeteren.

Van welke prikkels heb jij in je huis dagelijks last? Wat kun je zelf doen om deze prikkels te verminderen of zelfs te laten verdwijnen? Kortom hoe maak je je huis prikkelarm?

Frank van Boven en Liesbeth van Tiel geven veel praktische tips ter verbetering van je leefomgeving. Je hoeft het niet altijd ‘groots’ aan te pakken. Saneren is een beladen (vaak kostbaar) begrip. Ook kleine dingen kunnen verlichting geven!

Sprekers

Frank van Boven

Erasmus MC Rotterdam, Interne Geneeskunde, sectie Allergologie en Klinische Immunologie en voorzitter Taakgroep Saneren van V&VN

Liesbeth van Tiel

Longverpleegkundige Careyn Utrecht, met jarenlange ervaring in saneringsadviezen.

Aanvullende informatie

Frank en Liesbeth hebben nog een aantal (onbeantwoorde) vragen beantwoord, deze zijn opgenomen in het bestand vragen en antwoorden. Liesbeth heeft verder het formulier Korte saneringsadviezen beschikbaar gesteld en Frank het formulier Sanerinsadviesplan huisstofmijt.

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma.