Lees voor
Algemeen | 28 sep 2020

Webinar terugkijken Hoe ziet de reguliere longzorg eruit in coronatijd?

Hoe verlopen afspraken voor mijn longziekte bij mijn vaste zorgverlener in coronatijd? Moet ik met een longziekte mijn medicatie aanpassen? Wanneer weet ik of mijn...
nieuwsfoto

Webinar: Hoe ziet de reguliere longzorg eruit in coronatijd?

Hoe verlopen afspraken voor mijn longziekte bij mijn vaste zorgverlener in coronatijd? Moet ik met een longziekte mijn medicatie aanpassen? Wanneer weet ik of mijn klachten horen bij mijn longaandoening of wijzen op corona? Voor veel mensen met een longziekte is de huidige coronacrisis een extra spannende tijd die gepaard gaat met vragen over hun zorg. Voor deze mensen, hun naasten en andere belangstellenden organiseert het Longfonds een gratis webinar. Mariëtte Scholma geeft tijdens deze digitale bijeenkomst een lezing over de gevolgen van het coronavirus op de zorg voor mensen met een longaandoening en beantwoordt vragen van de deelnemers.

 

Over Mariëtte Scholma

Mariëtte Scholma is verpleegkundig specialist longziekten in het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen.

 

Kijk hier de webinar terug.

 

Bron: www.Longfonds.nl

 

Laatste nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws over (leven met) astma en onze vereniging. Wekelijks plaatsen wij hier nieuwe items!

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma.