Lees voor
Algemeen | 15 apr 2023

Websitevernieuwingen: een nieuwe bestuursledenpagina én een nieuwe vrijwilligerspagina

Achter de schermen zijn we hard aan het werk om onze website steeds een beetje mooier te maken. En sindskort zijn er twee nieuwe pagina’s...
nieuwsfoto

Achter de schermen zijn we hard aan het werk om onze website steeds een beetje mooier te maken. En sindskort zijn er twee nieuwe pagina’s te bekijken! Op de vernieuwde bestuursledenpagina lees je alles over ons bestuur, onze huidige bestuursleden en de aspirant bestuursleden. Deze laatste zullen zich tijdens de ALV (Algemene Ledenvergadering) op 24 juni a.s. verkiesbaar stellen als bestuurslid.

Naast het bestuur, kunnen we ook zeker niet zonder onze vrijwilligers. Daarom hebben we ook de pagina over onze vrijwilligers vernieuwd. Hier vind je alles over onze verschillende vrijwilligerswerkgroepen, de openstaande vrijwilligersvacatures en het laatste nieuws over onze vrijwilligers. Op deze pagina zullen regelmatig nieuwe vrijwilligersverhalen worden geplaatst, waarin werkgroepen en vrijwilligers zich verder voorstellen.

Wij zijn in ieder geval heel blij mee met deze nieuwe pagina’s en zijn benieuwd naar wat jij ervan vindt!

Blijf vooral regelmatig kijken op onze website, want er volgen nog meer vernieuwingen.

 

Laatste nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws over (leven met) astma en onze vereniging. Wekelijks plaatsen wij hier nieuwe items!

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma.