De werkgroep beroepsastma

Astma kan op later leeftijd ontstaan, doordat je in je werk in contact bent geweest met bepaalde stoffen. Dit noem je beroepsastma. De vrijwilligers van de werkgroep beroepsastma nemen namens onze vereniging deel aan de cliëntenraad van de ISBG (Instituut Slachtoffers Beroepsziekten door Gevaarlijke stoffen). Daarnaast zorgen ze voor actuele en betrouwbare informatie over beroepsastma op onze website en in andere publicaties.

Lees meer

De webinar werkgroep

Het overdragen van actuele en betrouwbare kennis op het gebied van leven met (ernstig) astma is een van onze prioriteiten als astmaVereniging. Daarom organiseren wij regelmatig webinars. De vrijwilligers van de webinar werkgroep onderzoeken aan welke thema’s behoefte is, stellen de inhoud van de webinars samen, nodigen de sprekers uit en verzorgen de uitzending van de webinars.

Lees meer

De werkgroep jong

De vrijwilligers binnen deze werkgroep, zetten zich in voor (ouders van) kinderen, jongeren en jongvolwassenen met (ernstig) astma. Dit doen ze voornamelijk door het schrijven van teksten voor op onze webpagina’s die gemaakt worden voor deze doelgroep. Daarnaast zetten ze zich actief in om de doelgroep te bereiken en ondersteunen, onder andere via onze social media.

Lees meer

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma.