Lees voor
Algemeen | 26 jul 2020

Longfonds Live – Webinars

Deze zomer organiseert Longfonds een aantal keren webinars over onderwerpen die ons en onze achterban na aan het hart liggen. De webinars worden gegeven door wetenschappers, longartsen en...
nieuwsfoto

Deze zomer organiseert Longfonds een aantal keren webinars over onderwerpen die ons en onze achterban na aan het hart liggen. De webinars worden gegeven door wetenschappers, longartsen en zorgprofessionals. Zij worden altijd bijgestaan door een gespreksleider van Longfonds. Tijdens het webinar krijg je alle gelegenheid om vragen te stellen via de ‘chatroom’. 

Een webinar is een online presentatie of workshop van nooit langer dan een uur. Het doel is om deelnemers te informeren en te inspireren over een bepaald onderwerp.

Iedereen met een computer, tablet of smartphone kan deelnemen aan een webinar, gewoon vanuit je eigen woonkamer. Voor de webinars hoef je niets te betalen. Ze zijn kosteloos live te volgen.

Wil je graag een webinar bijwonen?

Registreer je dan als deelnemer door in de kalender hieronder op de aanmeldknop van een webinar te klikken en het formulier in te vullen. Na aanmelding ontvang je een link naar het webinar en een uitleg van hoe je kunt inloggen.

Webinar gemist?

Achteraf terugkijken is altijd mogelijk, of je je nu hebt aangemeld voor het webinar of niet. Alle webinars worden voor iedereen toegankelijk gemaakt.

Voor de actuele kalender kijk op de longfonds   website,

  • Vrijdag 28 augustus | 11.00-12.00: Astma en allergieën voorkomen door het immuunsysteem te trainen
  • Maandag 21 september | Tijdstip volgt: Hoe ziet de reguliere longzorg eruit na corona?

Achteraf terugkijken is voor iedereen mogelijk. Dat wil zeggen dat je het webinar  ook kunt terugkijken als je je niet hebt aangemeld.

Meer info vind je op  de website van het longfonds daar lees je ook de meest gestelde vragen over deze webinars.

 

Bron: www.longfonds.nl

Laatste nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws over (leven met) astma en onze vereniging. Wekelijks plaatsen wij hier nieuwe items!

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma.