Lees voor
Algemeen | 23 mei 2022

Zijn corticosteroïden dikmakers?

Apotheker Sonja Keizers geeft antwoord op vragen over medicijnen. Deze keer: zijn corticosteroïden dikmakers?
nieuwsfoto

Ik gebruik een neusspray tegen hooikoorts en een puffer tegen astma. Daarnaast krijg ik oogdruppels. In alle drie zit een corticosteroïde. Ik ben steeds meer aangekomen en het gaat er ook niet meer af, wat ik ook doe. Word ik dik van deze medicijnen en kan ik ermee stoppen?

Alles lezen ga dan naar de volgende website!

Bron; www.Gezondheidsnet.nl

Laatste nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws over (leven met) astma en onze vereniging. Wekelijks plaatsen wij hier nieuwe items!

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijks de gratis nieuwsbrief in je email ontvangen! Een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor mensen met (ernstig) astma.